2

Upptäck de fantastiska familjebåtarna från…

Saga 365 erbjuder oöverträffad bokomfort, mycket goda sjöegenskaper , god driftsekonomi och mycket högre marschfart än våra tidigare modeller.

Läs mer om Saga 365

p320st

Den nya SAGA 320 SunTop är nu färdig och tillgänglig för visning och provkörning. Den nya modellen erbjuder en mycket stor öppen däckssalong med sittplats för upp till 12 personer. Båten är fullt utrustad för bästa bokomfort för hela familjen på längre semesterturer.

Läs mer om Saga 320 SunTop

SAGA 325 är nu tillgänglig för visning och provkörning. SAGA 325 är en båt byggd för aktivt båtliv året runt med självlänsande akterdäck, fast akterskott med två skjutbara dörrar, och stora skjutluckor i hardtoppen.

Läs mer om Saga 325

Den nya SAGA 320 HT är nu färdig och tillgänglig för visning och provkörning. Den nya modellen erbjuder en mycket stor öppen däckssalong med sittplats för upp till 12 personer. Båten är fullt utrustad för bästa bokomfort för hela familjen på längre semesterturer.

Läs mer om Saga 320 HT

p3
SAGA 415
är konstruerad och utvecklad helt från grunden med hjälp av moderna utvecklingsmetoder med fokus på miljövänlig produktion. Saga 415 bygger vidare på kärnvärdena från tidigare modeller, kombinerat med ny och modern design både in och utvändigt.

Läs mer om Saga 415